Den 14/9 2013

Den 14/09 holdt klubben sin første hønsedag øst for Storebælt. Det var med lidt bange anelser jeg så frem til dagen, efterhånden som sidste tilmelding til dagen nærmede sig. Der var nemlig ikke rigtig nogen der havde meldt sig undtaget Lene, som havde arrangeret leje af klubhuset i Vordingborg Fjerkræklub.

Men det gik heldigvis meget bedre end vi havde turdet håbe på. I de sidste dage op til kom der flere til og det endte med at vi blev 15-20 deltagere.

Vi startede dagen med morgenkaffe, inden vi gik ud til dyrene. Klubhuset var et rigtig godt sted til en hønsedag, fine lokaler og køkken til menneskene og bure opstillet i udestuen så dyrene kunne være i læ.

Der var dyr med fra Lolland, Sjælland og Jylland og de blev alle kigget godt og grundigt efter af vores dommer Jørgen Baagøe. Vi fik en god snak om farver, specielt den guld sort båndede, der har en tendens til at blive lige lys nok.

Efter en masse hønsesnak og en dejlig frokost med grillede pølser og fisk, kaffe og kage kunne vi pakke sammen og køre mod Jylland sidst på eftermiddagen.

Tak, alle sammen for en god dag, og jeg håber alle fik noget ud af dagen.