den 28/09

Så var dagen kommet til hønsedagen i Vest. Vejret var med os, så vi stillede bure, venligst udlånt af Silkeborg Fjerkræklub, op på vores gårdsplads.
Der var knap så mange medlemmer mødt op som på Sjælland, men til gengæld var der mange flere som havde dyr med. Så mange at vi måtte skifte ud i burene efterhånden som der var blevet kigget på dyrene.
Også her blev der startet med morgenkaffe, og så gik vi ud i det dejlige solskin sammen med dommer Børge Lykke. Alle dyrene blev gennemgået og der blev talt om fodbefjering. At der skal være fjer på den miderste tå og vi skal passe på at fjerene ikke vender nedad som "en kost", da det vil resultere i mange knækkede fjer.

Efter frokosten fik dommer Børge Lykke overrakt SØLVNÅLEN som han er blevet tildelt af Danmarks Fjerkræavlerforening for Raceavl. Børge har i mange år været dommer for brahma på LU, og han har gjort et godt stykke arbejde for klubben, og har for en del år siden selv avlet brahma. Han blev i 1985 ved Europaudstillingen i Herning, Europamester med sine lyse brahma i stor.

Så var det tid til at se på de sidste dyr og vi sluttede af med kaffe, ved 16-17 tiden.
Også her en tak fra bestyrelsen til alle der var med, der er dejligt når medlemmerne møder op til aktiviterne.